چیکار کنیم سوپ سر نرود؟ ، ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار

به گزارش وبلاگ حسابی، دانستن بعضی فوت و فن ها و ترفندهای مربوط به آشپزی و مواد غذایی موجب می گردد تا بتوانید خیلی راحت تر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید. در این مطلب ترفندی برای جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار آموزش داده ایم.

چیکار کنیم سوپ سر نرود؟ ، ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار

به گزارش وبلاگ حسابی، معمولا سوپ و غذاهایی مانند خوراک لوبیا که آب دارند، بعد از جوش آمدن سر می روند و اگر حواستان نباشد، روی اجاق گاز می ریزد و ناچارید به سختی آثار سر رفتگی را از روی اجاق گاز پاک کنید.

برای جلوگیری از این مشکل یک راه حل ساده وجود دارد. کافی است روی یک دستمال کاغذی کمی روغن زیتون یا روغن مایع بریزید؛ سپس دستمال روغنی را دورتادور لبه قابلمه بکشید تا کاملا چرب گردد. در این صورت دیگر سوپ یا غذای آبدار شما سر نمی رود.

منبع: فرادید

منبع: همشهری آنلاین

به "چیکار کنیم سوپ سر نرود؟ ، ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیکار کنیم سوپ سر نرود؟ ، ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید