طرز تهیه سوپ سبزیجات

به گزارش وبلاگ حسابی، یک سوپ سبزیجات گرم بپزید و از خوردن آن در یک روز سرد پاییزی و زمستانی لذت ببرید. دستور پخت سوپ سبزیجات ساده است و به سرعت آماده می گردد. این سوپ به علت داشتن مواد مغذی فراوان یک وعده غذایی بسیار مفید است. با این حال، چه از سوپ ساز یا مخلوط کن دستی بهره ببرید، دستورالعمل های تهیه سوپ سبزیجات که در این مقاله آورده شده اند می توانند به عنوان یک وعده غذایی فوق العاده شناخته شوند.

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات و عدس

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • سرو برای: 2 نفر

ارزش غذایی سوپ سبزیجات و عدس:

  • کیلوکالری: 264
  • چربی: 3 گرم
  • چربی: 11 گرم
  • چربی اشباع: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • قند: 11 گرم
  • فیبر: 13 گرم
  • پروتئین: 16 گرم
  • نمک: 0.4 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ سبزیجات و عدس:

  • عدس قرمز خشک 85 گرم
  • 2 عدد هویج خرد شده
  • 3 کرفس برش خورده
  • 2 عدد تره فرنگی کوچک (ورقه شده)
  • 2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه
  • 3 حبه سیر بزرگ خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سوپ سبزیجات
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده

طرز تهیه سوپ سبزیجات و عدس:

مرحله 1: همۀ مواد را در یک تابه بزرگ بریزید. روی آن یک و نیم لیتر آب جوش بریزید، سپس خوب آن را هم بزنید.

مرحله 2: روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد تا سبزیجات و عدس نرم شوند.

مرحله 3: آنها را داخل کاسه ها بریزید و اگر به بافتی واقعاً غلیظ احتیاج دارید، یک سوم سوپ را با مخلوط کن دستی یا در غذاساز بریزید.

دستور پخت سوپ کلاسیک مینسترون

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر

ارزش غذایی سوپ کلاسیک مینسترون:

  • کم کالری: 225
  • چربی: 10 گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • چربی اشباع: 4 گرم
  • قندها: 8 گرم
  • فیبر بالا: 7 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • نمک: 0.98 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ کلاسیک مینسترون:

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز ریز خرد شده
  • 1 چوب کرفس ریز خرد شده
  • 1 هویج پوست کنده و ریز خرد شده
  • 1 عدد کدو حلوایی ریز خرد شده
  • 1 حبه سیر بزرگ خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
  • 1 عدد 400 گرم لوبیا
  • 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • آب سبزی 1.2 لیتر
  • 1 عدد برگ بو
  • 70 گرم ورمیشل
  • 100 گرم سبزیجات و کلم پیچ
  • یک مشت ریحان
  • پارمزان رنده شده

طرز تهیه سوپ کلاسیک مینسترون:

مرحله 1: روغن را در قابلمه ای بزرگ و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس، هویج، کدو سبز را به آرامی به مدت 10 دقیقه داخل قابلمه سرخ کنید. سیر و پونه کوهی را اضافه نموده و 1 دقیقه آن را بپزید. به لوبیا، گوجه فرنگی خرد شده، پوره و برگ بو اضافه کنید. آنها را بجوشانید و به مدت 30 دقیقه بپزید.

مرحله 2: ورمیشل و سبزیجات را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر آنها را بپزید. ورمیشل را داخل کاسه ها بریزید و با ریحان و اندازهی پارمزان تزیین کنید.

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرخ شده مراکشی

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • سرو برای: 4 تا 5 نفر

ارزش غذایی سوپ سبزیجات سرخ شده مراکشی:

  • کیلوکالری: 187
  • کربوهیدرات: 29 گرم
  • چربی: 9 گرم
  • چربی اشباع: 3 گرم
  • قندها: 17 گرم
  • فیبر: 10 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • نمک: 0.9 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ سبزیجات سرخ شده مراکشی:

  • پیاز قرمز یک عدد
  • 300 گرم هویج
  • 300 گرم جعفری
  • 300 گرم کدو حلوایی پوست کنده
  • 1 سیب زمینی کوچک
  • 2 حبه سیر
  • 1 و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 لیتر آب سبزیجات داغ
  • 6 قاشق غذاخوری ماست به سبک یونانی
  • 1 قاشق غذاخوری نعناع ریز خرد شده برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه سوپ سبزیجات سرخ شده مراکشی:

مرحله 1: فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. همه سبزیجات و سیر را داخل قالب برشته کنید. 30 تا 35 دقیقه مخلوط را تفت دهید، سبزیجات را به نصف بچرخانید تا نرم و کمی کارامل شوند.

مرحله 2: سبزی برشته را به یک قابلمه بزرگی منتقل کنید، روی آن آب داغ بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سوپ را در غذاساز یا در قابلمه با مخلوط کن دستی پوره کنید تا یکدست گردد. اگر در خانه غذا می خورید، روی آن کمی ماست، یک قاشق نعناع و یک عدد فلفل سیاه خرد کنید.

دستور پخت سوپ سبزیجات ریز و برنج قهوه ای

  • زمان آماده سازی: 18 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر

ارزش غذایی سوپ سبزیجات ریز و برنج قهوه ای:

  • کیلوکالری: 261
  • چربی: 8 گرم
  • چربی اشباع: 1 گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • قندها: 11 گرم
  • فیبر: 10 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • نمک: 0.5 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ سبزیجات ریز و برنج قهوه ای:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کُلزا
  • 1 عدد پیاز میانه نصف و ورقه شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 2 چوب کرفس خرد شده
  • 2 عدد هویج میانه خرد شده
  • 2 عدد جعفری میانه خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری برگ آویشن خرد شده
  • برنج سبوس دار 100 گرم
  • تره فرنگی میانه 2 عدد برش خورده
  • یک بسته کوچک جعفری برای تزئین

طرز تهیه سوپ سبزیجات ریز و برنج قهوه ای:

مرحله 1: روغن را در یک تابه بزرگ و نچسب گرم نموده و پیاز، سیر، کرفس، هویج، جعفری و آویشن را اضافه کنید. روی تابه را بپوشانید و تا به مدت 15 دقیقه به آرامی بپزید و گاهی اوقات آن را هم بزنید تا پیازها نرم شوند و آغاز به رنگ گرفتن نمایند. برنج را اضافه کنید و 1.2 لیتر آب سرد در آن بریزید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم نموده و آن را بجوشانید و بدون پوشش، به مدت 15 دقیقه بپزید و گاهی اوقات آن را هم بزنید.

مرحله 2: سوپ را با اندازه زیادی فلفل سیاه و نمک آسیاب شده مزه دار کنید، سپس تره ها را هم بزنید. دوباره آن را روی حرارت ملایم بگذارید و 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که تره ها نرم شوند، بپزید. چاشنی را به مزه اضافه کنید و نصف سوپ را با مخلوط کن هم بزنید. روی سوپ جعفری بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه سوپ سبزیجات چربی سوز

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر

ارزش غذایی سوپ سبزیجات سالم:

  • کیلوکالری: 325
  • چربی: 11 گرم
  • چربی اشباع: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 44 گرم
  • قندها: 10 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • نمک: 1.2 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ سبزیجات سالم:

  • 200 گرم نان خمیر ترش
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 هویج خرد شده
  • 1 عدد سیب زمینی خرد شده
  • 600 میلی لیتر آب مرغ
  • گوجه گیلاسی 100 گرم نصف شده
  • 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • کمی شکر ریز طلایی
  • 1 دسته گل گارنی (2 عدد برگ بو، 1 شاخه رزماری و 2 شاخه آویشن با نخ بسته شده)
  • 1 عدد چوب کرفس خرد شده
  • 200 گرم گل کلم خرد شده
  • 150 گرم کلم سفید خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری سس ورستر شایر
  • 2 قاشق غذاخوری سس قارچ

طرز تهیه سوپ سبزیجات سالم:

مرحله 1: فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. نان را روی سینی فر با دانه های زیره، نصف روغن و اندازهی نمک دریایی طعم دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد گردد آن را بپزید و سپس کنار بگذارید.

مرحله 2: در همین حال، روغن به جای مانده را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت میانه گرم کنید. سیر، هویج و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مخلوط را بپزید، مرتباً آن را هم بزنید تا کمی نرم گردد.

مرحله 3: آبگوشت، گوجه فرنگی، شکر، کرفس و ادویه را به آن اضافه کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، 10 دقیقه آن را بجوشانید، سپس گل کلم و کلم را به آن اضافه کنید. سوپ را به مدت 15 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

مرحله 4: این سوپ را هم بزنید و سوپ را در کاسه ها با کروتون های سس فرنگی سرو کنید.

دستور پخت سوپ مینسترون سبزیجات تابستانی

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر

یک سوپ تابستانی سالم، بر اساس یک غذای کلاسیک ایتالیایی و پر از سبزیجات، منبع خوبی از فیبر و ویتامین C است.

ارزش غذایی سوپ مینسترون سبزیجات تابستانی:

  • کیلوکالری: 188
  • چربی: 11 گرم
  • چزبی اشباع: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 13 گرم
  • قندها: 7 گرم
  • فیبر: 11 گرم
  • پروتئین: 10 گرم
  • نمک کم: 0.7 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ مینسترون سبزیجات تابستانی:

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد تره ریز خرد شده
  • 2 کرفس ریز خرد شده
  • 2 عدد کدو حلوایی
  • 4 حبه سیر ریز خرد شده
  • 1 لیتر آب مرغ
  • 250 گرم مارچوبه
  • 100 گرم نخود تازه یا منجمد
  • 200 گرم لوبیا
  • یک دسته کوچک ریحان خرد شده
  • نان ترد برای سرو

طرز تهیه سوپ مینسترون سبزیجات تابستانی:

مرحله 1: روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید، تره فرنگی و کرفس را به آن اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه آن را بپزید تا نرم گردد. کدوها و سیر را نیز به آن اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه دیگر آن را به آرامی بپزید.

مرحله 2: مایه را بریزید و روی آن را به مدت 10 دقیقه بجوشانید. مارچوبه، نخود فرنگی و لوبیا را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر آن را بپزید تا کامل پخته گردد. ریحان خرد شده را هم بزنید و خوب آن را مزه دار کنید. سپس با نان سرو کنید.

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی استیلتون

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 35 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر

یک سوپ سبزیجات نرم و مخلوط شده با پنیر، برای یک غذای سبک و برای یک شام مهمانی خوشمزه ای مفید است.

ارزش غذایی سوپ کلم بروکلی و استیلتون:

  • کیلوکالری: 340
  • چربی: 21 گرم
  • چربی اشباع: 9.6 گرم
  • کربوهیدرات: 13.8 گرم
  • قندها: 5 گرم
  • فیبر: 6.9 گرم
  • پروتئین: 24.3 گرم
  • نمک کم: 1.4 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ کلم بروکلی و استیلتون:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کلزا
  • 1 پیاز ریز خرد شده
  • 1 عدد کرفس ورقه شده
  • 1 عدد تره خلال شده
  • 1 عدد سیب زمینی میانه خرد شده
  • 1 عدد کره
  • 1 لیتر نمک کم یا آب مرغ یا سبزیجات خانگی
  • 1 عدد کلم بروکلی تقریبا خرد شده

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی و استیلتون:

مرحله 1: دو قاشق غذاخوری روغن کلزا را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده و سپس یک پیاز ریز خرد شده را به آن اضافه کنید. روی حرارت میانهی آن را بپزید تا نرم گردد. اگر پیاز آغاز به تغییر رنگ کرد، کمی آب به آن اضافه کنید.

مرحله 2: یک عدد چوب کرفس خرد شده، یک عدد تره فرنگی خرد شده، یک عدد سیب زمینی میانه خرد شده و کمی کره را به آن اضافه کنید. آن را هم بزنید تا ذوب گردد، سپس با در آن را بپوشانید. اجازه دهید 5 دقیقه عرق کند و سپس در آن را بردارید.

مرحله 3: یک لیتر آب مرغ یا گوشت را در آن بریزید و هر قسمتی از ساقه یک بروکلی را به آن اضافه کنید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید تا همه سبزیجات در آن نرم شوند.

مرحله 4: بقیه کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.

مرحله 5: آن را با دقت به مخلوط کن منتقل کنید تا یکدست گردد. سپس سوپ را سرو کنید.

دستور پخت سوپ اسفناج

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر

ارزش غذایی سوپ اسفناج:

  • کیلوکالری: 192
  • چربی: 12.6 گرم
  • چربی اشباع: 7.2 گرم
  • کربوهیدرات: 13.1 گرم
  • قندها: 4.4 گرم
  • فیبر: 5.4 گرم
  • پروتئین: 6.5 گرم
  • نمک: 2 گرم

مواد تشکیل دهنده سوپ اسفناج:

  • 25 گرم کره
  • 1 دسته پیاز خرد شده
  • 1 دسته تره فرنگی (حدود 120 گرم) ورقه شده
  • 2 عدد کرفس کوچک (حدود 85 گرم) برش خورده
  • 1 سیب زمینی کوچک (حدود 200 گرم) پوست کنده و خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
  • آب 1 لیتر
  • 2 دسته اسفناج 200 تا 235 گرم

طرز تهیه سوپ اسفناج:

مرحله 1: کره را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده و پیاز، تره فرنگی، کرفس و سیب زمینی را به آن اضافه کنید. هم بزنید و در آن را بگذارید. بگذارید تا 10 دقیقه عرق کنید و سپس چند بار آن را هم بزنید.

مرحله 2: سیب زمینی را داخل مایه بریزید و آن را 10 تا 15 دقیقه بپزید تا سیب زمینی نرم گردد.

مرحله 3: اسفناج را اضافه نموده و چند دقیقه آن را بپزید تا نرم گردد. از یک مخلوط کن دستی برای هم زدن یک سوپ نرم بهره ببرید. حالا سوپ را سرو کنید.

کلام آخر

تهیه چند نوع سوپ سبزیجات را در بالا آموزش دادیم، حالا می توانید یک به یک هر کدام را امتحان کنید. شما بعلاوه می توانید با خرید سبزی از سوپرمارکت اینترنتی وبلاگ حسابی تمامی سبزیجات لازم برای تهیه انواع سوپ را سریعا تهیه کنید. بدون شک هر کدام از این سوپ ها می توانند علاقه مندان خاص خود را داشته باشید؛ اما در درجه اول سعی کنید مواد غذایی با کیفیتی تهیه کنید تا بتوانید در عین حال که سوپ سبزیجاتی مقوی درست می کنید، از خوردن آن نیز لذت نهایی را ببرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه سوپ سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید