نُه خوراکی مفید فصل پاییز از نظر طب چینی

به گزارش وبلاگ حسابی، لین جافی پزشک طب چینی است و در شمال آمریکا بزرگ شده است. از دیدگاه لین و طب سنتی چینی، پاییز به سادگی به ما می گوید که چه باید خورده گردد و چرا. فصلی که محصولات و غذاهایش دلچسب تر از سبزیجات تابستانی است زیرا بنیه طبیعی فصلی ما به گونه ای تنظیم شده تا انرژی لازم برای زمستان را تامین کند.

نُه خوراکی مفید فصل پاییز از نظر طب چینی

در ادامه لیست خوراکی های مفید و مناسب فصل پاییز آمده است:

سیب

از نظرطب سنتی سیب طبع سرد دارد. علاوه برین برای جلوگیری از خشک شدن ریه ها و مرطوب نگه داشتن آن ها در پاییز و زمستان بسیار مفید است.

کدو تنبل و کدو حلوایی

کدو طبع گرم دارد و چی (انرژی) مورد احتیاج بدن را تامین می نماید. کدوهای پاییز و زمستان نسبت به میو های مشابه تابستان مانند خیار و کدو سبز که پوست نازک تری هم دارند، مفیدتر هستند.

هویج

هویج طبع گرم خفیف دارد و چی انرژی کوتاه مدت بدن را افزایش داده به هضم غذا و گوارش بدن یاری می نماید.

انگور

انگور مانند گلابی چی انرژی بدن را تامین نموده و خون را غلظت می بخشد. بعلاوه ثبات و استحکام استخوان، رباط و تاندون را فراهم می نماید.

گلابی

گلابی طبع سرد دارد و درست مانند سیب، خشکی ریه را گرفته به خلط تبدیل می نماید. بعلاوه به کاهش تب نیز یاری می نماید. از این رو برای سرماخوردگی های پاییزی گزینه مناسبی به شمار می رود.

پیاز

پیاز که طبع گرم دارد مغز را گرم نگه داشته به جابه جای چی انرژی و بهبود سرماخوردگی یاری می نماید.

سیر

از آن جایی که سیر ادویه ای تند و تیز است گزینه خوبی برای سوپ، خورشت و یا سرخ کردنی ها در این فصل می باشد.

سیب زمینی

سیب زمینی شیرین طبع خنثی دارد. چی انرژی بدن را تامین نموده یین را تقویت می نماید.

برگ چغندر

برگ سبز چغندر که قابل خوردن است و از پاییز تا اولین یخبندان زمستان یافت می گردد، غلظت خون را افزایش می دهد و انتخاب خوبی برای سالاد، سوپ و غذاهای سرخ شده می باشد.

منبع: فوت و فن

به "نُه خوراکی مفید فصل پاییز از نظر طب چینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نُه خوراکی مفید فصل پاییز از نظر طب چینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید