طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی؛ یک غذای مجلسی و اصیل ایرانی

به گزارش وبلاگ حسابی، ته چین مرغ یکی از غذا های خوشمزه، اصیل و مجلسی ایرانی است که طرز تهیه آن را قصد داریم تا در این مطلب به شما اموزش دهیم. ته چین که معمولا از گوشت مرغ یا گوسفند، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه می گردد غذایی بسیار محبوب است و هواداران بسیار زیادی دارد. این غذای محبوب مناسب مهمانی ها و مجالس خانوادگی است چرا که در عین حال که روش و زمان پخت آن آسان و کم است، بسیار خوشمزه بوده و کمتر کسی است که این غذای خوش طمع را نپسندد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی را با تمام فوت و فن پخت آن به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی؛ یک غذای مجلسی و اصیل ایرانی

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ زعفرانی

  • برنج پنج پیمانه
  • ماست چکیده کاله خرید آنلاین یک لیوان
  • زرده تخم مرغ سه عدد
  • سفیده تخم مرغ یک عدد
  • سینه مرغ آب پز شده نصف
  • پیاز میانه یک عدد
  • گلاب یک قاشق غذا خوری
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین سه قاشق غذا خوری
  • خلال بادام و پسته، دارچین و زرشک به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

مرحله اول

ته چین یک غذای اصیل ایرانی است که انواع مختلفی داشته و به صورت مختلف سرو می گردد. ته چین اسفناج شمالی و ته چین بادمجان از محبوب ترین انواع این غذا هستند که دستور پخت آن ها را قبلا به شما آموزش داده ایم اما اینبار با طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی مجلسی در کناتان هستیم.

برای پخت مرغ در این دستورالعمل ابتدا پیاز را به صورت حلقه حلقه خرد و با روغن تفت دهید سپس میزانی زردچوبه و چوب دارچین به آن اضافه نموده و مرغ را با میزان کمی آب و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام بپزد. دقت کنید که هر چه مرغ را با آب کم تری بپزید، طعم آن بهتر می گردد. بعد از پخته شدن، مرغ ها را از آب جدا نموده، ریش ریش کنید و با میزان کمی روغن تفت دهید.

مرحله دوم

پنج پیمانه برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. میزانی آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید سپس نمک و برنج را اضافه کنید. برای بهتر قد کشیدن برنج در حین جوشیدن میزانی آب سرد یا یخ اضافه نموده سپس برنج را آبکش کنید. دقت کنید که برنج ته چین باید کمی زنده تر از حالت معمولی باشد. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه گود هم بزنید سپس ماست و زعفران را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

در ادامه گلاب و کره ذوب شده را نیز اضافه کنید. کل برنج را با مایع تخم مرغی مخلوط کنید. یک قابلمه تفلون بردارید و با میزانی روغن داخل آن را خوب چرب کنید. نصف مایع ته چین را کف قابلمه ریخته و از طریق قاشق فشرده کنید. مرغ های ریش ریش شده، دارچین، خلال پسته و بادام و میزانی زرشک را ریخته سپس باقی مایع را اضافه و با قاشق فشرده کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی گردد. ته چین مرغ زعفرانی شما آماده است. در ظرفی مناسب سرو و سپس میل کنید، نوش جان.

نکات

  • اگر از هواداران ته چین هستید برای درست کردن یک ته چین خاص و خوشمزه دیگر، طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ را امتحان کنید.
  • شما می توانید در این دستور از ماست چکیده سنتی کاله بهره ببرید.
  • بهتر است برای پخت ته چین از یک قابلمه یا تابه نچسب بهره ببرید.
  • شما می توانید روی ته چین خود را با خلال پسته، بادام و زرشک تزئین کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی؛ یک غذای مجلسی و اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی؛ یک غذای مجلسی و اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید