یک غذای خلاقانه و خوشمزه با رشته و بادمجان
به گزارش وبلاگ حسابی، غذای من درآوردی درست مثل یک کشف بزرگ می ماند. کشف مزه های تازه، ترکیب های تازه و تصویرهایی که تا به حال ندیده اید و فقط خودتان خلقش نموده اید.

غذای من درآوردی شاید کمی دل و جرات می خواهد ولی نتیجه اش خوردنی است که به نام خودتان ثبت می گردد و شمایید که باید روی آن نام بگذارید. کشف و ثبت به نام خود شماست. مثل کشف ماکارونی با بادمجان و زیتون. حالا هر نامی که دلتان می خواهد روی این غذا بگذارید. همه چیز به نام شماست و قدرت ریسکی که در آشپزخانه دارید.
1. ماکارونی همواره لذیذ و خوشمزه است. غذایی دوست داشتنی که همه طرفدارش هستند، حالا چه فرقی می نماید که با گوشت، مرغ، ژامبون و میگو و سویا باشد یا بادمجان و زیتون. مهم حسی است که به غذا می دهید. پس برای درست کردن یک غذای ساده، مقرون به صرفه و خوشمزه آماده شوید.
2. بادمجان دو تا سه عدد، زیتون خردشده اگر دارید؛ اگر ندارید، هسته زیتون ها را دربیاورید و خودتان دست به کار شوید. کاری ندارد. زیتون ها را با یک چاقوی تیز از وسط نصف کنید اگر خیلی مهارت دارید زیتون ها را به سه قسمت تقسیم کنید. البته در انتخاب زیتون ها دقت کنید، مطمئنا زیتون تلخ، مزه خوبی به ماکارونی شما نمی دهد.
3. بادمجان هایتان را خوب بشویید و با پوست نگینی خرد کنید. اگر مزه روغن زیتون را دوست دارید، بادمجان ها را در حرارت پایین حدود پنج تا 10 دقیقه تفت دهید تا خوب نرم گردد. بادمجان هایتان باید ریز و بدون تخم باشد.
4. بعد از اینکه پیاز را خوب سرخ کردید، بادمجانی که قبلا تفت داده شده و زیتون هایی را که حلقه حلقه نموده اید با هم مخلوط کنید و نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر عطر سیر را هم دوست دارید یک قاشق چای خوری گرانول سیر به مخلوطتان اضافه کنید. خیلی نگران پخت مواد داخل ماکارونی نباشید. 45 دقیقه هم وقت دارند تا داخل ماکارونی خوب بپزند.
5. ماکارونی ها را مثل همواره درست کنید. ماکارونی ها را درسته درون آب جوش بریزید. در زمان جوشیدن آب، کمی روغن زیتون و کمی آب لیمو اضافه کنید. وقتی آبکش کردید می توانید یک ته دیگ من درآوردی هم درست کنید. کمی از بادمجان و زیتون را که از قبل کنار گذاشته اید با کمی روغن زیتون بریزید ته قابلمه و بعد ماکارونی و مواد داخل آن را اضافه کنید.
زیر قابلمه را کم کنید و 45 دقیقه بعد، از غذای نو و خوشمزه تان پرده برداری کنید. اگر پنیر گودا، پارمسان و حتی پیتزا هم دارید می توانید روی ماکارونی تان بریزید، اگر هم ندارید که پنیر تبریز بریزید، اگر هم دوست ندارید، نریزید. همین جوری ساده بهتر است.
منبع: همشهری آنلاین