طرز تهیه ژامبون پنیری سریع رستورانی

به گزارش وبلاگ حسابی، گوشت های فرآوری شده همواره پرطرفدار هستند، به خصوص زمانی که به ترکیب تازه ای برای سرو آن ها رسیده باشید. ژامبون پنیری یکی از ساندویچ های خوشمزه ای است که شاید فکر کنیم برترین نوع آن را فقط در رستوران ها می توانیم پیدا کنیم، ولی امروز این ساندویچ مجذوب کننده را به شما آموزش می دهیم. علاوه بر این که همه اعضای خانواده در فرایند تهیه ژامبون پنیری سریع سرگرم می شوید، همگی در نهایت یک لقمه خوشمزه نوش جان می کنید. پس دست به کار شوید و خوش مزه ترین ژامبون پنیری را در خانه آماده کنید.

طرز تهیه ژامبون پنیری سریع رستورانی

مواد لازم برای تهیه ژامبون پنیری

  • پنیر خامه ای خرید آنلاین 225 گرم
  • جعفری تازه (خردشده) دو قاشق چای خوری
  • پودر کرفس دو قاشق چای خوری
  • چاشنی خردل دو قاشق چای خوری
  • آبلیمو تازه یک قاشق چای خوری
  • نمک یک هشتم قاشق چای خوری
  • فلفل یک هشتم قاشق چای خوری
  • زغال اخته خشک (خردشده) یک دوم فنجان
  • پیازچه (خردشده) دو عدد
  • نان مدیترانه (ترتیلا) پنج عدد 25 سانتی متری
  • ژامبون خرید آنلاین 450 گرم

طرز تهیه ژامبون پنیری سریع

مرحله اول

در یک ظرف کوچک، هفت ماده اولیه، شامل: پنیر خامه ای، جعفری، پودر کرفس، چاشنی خردل، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را ترکیب کنید. سپس زغال اخته خردشده را به همراه پیازچه ها به این مخلوط بیفزایید. (در صورتی که فکر می کنید به ترکیب زغال اخته و ژامبون علاقه ای ندارید، می توانید آن را از دستور پخت حذف کنید.)

مرحله دوم

سطح نان های ترتیلا (نان مدیترانه که می توانید از مارکت ها تهیه کنید) را با مخلوط مرحله قبل بپوشانید. (طرز تهیه چیپس ترتیلا با سس سالسا را در کتاب کاله بخوانید) بعد از آن، روی هر کدام لایه ای از ژامبون (تفاوت ژامبون بیکن با کالباس چیست؟) و پنیر قرار دهید. حالا نوبت آن است که نان ها را با یاری یک پلاستیک خیلی محکم رول کنید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت، ژامبون پنیری شما آماده است. نان را از یخچال خارج کنید و هر کدام را با چاقویی تیز به 16 قسمت دایره ای شکل برش دهید. این لقمه خوش مزه می تواند به راحتی در محل کار، مدرسه، دانشگاه و… همراه شما باشد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ژامبون پنیری سریع رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژامبون پنیری سریع رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید