طرز تهیه خوراک قارچ خامه ای، غذایی آسان و مقوی
به گزارش وبلاگ حسابی، خبرنگارانـ خوراک ها غذا های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روش های طبخ گوناگون تهیه می شوند و در سفره غذای ایرانی ها جایگاه خود را دارند. خوراک قارچ خامه ای یکی از انواع خوراک های گیاهی است که با موادی مانند قار چ، گوجه، خامه و شیر تهیه می گردد و از این جهت که گوشت و یا مرغ ندارد، برای گیاه خواران و کسانی که منع مصرف گوشت دارند، یک غذای مناسب و سرشار از پروتئین گیاهی است.
به گزارش وبلاگ حسابی، خوراک قارچ خامه ای دستور تهیه بسیار آسانی دارد و پخت آن احتیاج به صرف زمان زیادی ندارد. شما می توانید این خوراک خوشمزه را با نان و یا در کنار انواع پاستا، مرغ گریل شده، سیب زمینی تنوری و فرنچ فرایز میل کنید. در ادامه این مطلب آموزش خوراک قارچ خامه ای همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به طبخ آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ خامه ای
قارچ: 300 گرم
گوجه گیلاسی: 10 عدد
خامه صبحانه: 50 گرم
شیر: 1 لیوان
پنیر پیتزا: 150 گرم
آویشن: 1 قاشق چای خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
پودر پاپریکا: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به قارچ
قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه خوراک قارچ خامه ای بهتر است از قارچ های ریز و دکمه ای بهره ببرید و قارچ را به صورت درسته داخل خوراک بریزید.
2 ـ نکات مربوط به پنیر پیتزا
پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. برای خوشمزه تر شدن هر نوع غذا توصیه می گردد که دو یا سه مدل پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه خوراک قارچ خامه ای
1 ـ برای آغاز کار کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید. بعد از اینکه روغن کمی داغ شد، قارچ را داخل ماهی تابه بریزید و یک دقیقه تفت بدهید.
2 ـ در مرحله بعد گوجه گیلاسی را به صورت درسته داخل ماهی تابه بریزید و یک دقیقه دیگر تفت بدهید؛ سپس پاپریکا، پودر آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
3 ـ شیر و خامه را داخل یک ظرف دیگر کم کم با هم مخلوط کنید تا خامه کاملا در شیر حل گردد؛ سپس ترکیب شیر و خامه را به ماهی تابه اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید و حدودا 15 دقیقه زمان بدهید تا سس بجوشد و غلیظ گردد. در آخر پنیر پیتزا را روی خوراک بریزید و صبر کنید تا پنیر با حرارت کم آب گردد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید. خوراک قارچ خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
منبع: فرارو