طرز تهیه پیراشکی پفکی بدون فر
به گزارش وبلاگ حسابی، برای تهیه این پیراشکی پفکی نیازی به فر ندارید و برای خمیر این پیراشکی هم خمیر مایه لازم نیست و با ماست می توانید آن را به راحتی تهیه کنید.
پیراشکی پفکی یکی از روش های تهیه پیراشکی و بسیار ترد و خوشمزه و تو خالی است. این غذا یک ایده بسیار خوب برای شام و ناهار است زیرا با طعم جعفری و سیر درست می گردد و مخصوص روزهایی است که دنبال یک غذای خوشمزه و نانی می شد. با وبلاگ حسابی همراه باشید تا طرز تهیه پیراشکی پفکی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی پفکی
- تخم مرغ 2 عدد
- ماست همزده 1/2 پیمانه
- سیر 5 حبه
- نمک 1 قاشق چای خوری
- جعفری خردشده 3 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- آرد 300 گرم
- روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیراشکی پفکی
مرحله اول
تخم مرغ را به همراه ماست و سیر پوست کنده و پوره شده و مقداری نمک داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست گردد. جعفری را پاک کنید و بشویید و ساطوری خرد و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.
مرحله دوم
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع گردد. در ادامه روغن مایع را بریزید و هم بزنید و 3 الی 4 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف گردد. این خمیر نیازی به استراحت ندارد.
مرحله سوم
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک کاتر گرد برش بزنید. داخل یک شیرجوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. سپس دانه دانه خمیرهای برش زده را داخل روغن قرار دهید و روی آن روغن بریزید و صبر کنید تا پف کند و طلایی گردد. در خاتمه روی دستمال روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد و بعد با سس دلخواه سرو کنید. اگر به دستور پیراشکی ها علاقه دارید، پیراشکی ده دقیقه ای با سه قلم مواد را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی پفکی
- از آرد سفید قنادی برای تهیه این پیراشکی بهره ببرید.
- می توانید جعفری خشک نیز بریزید.
- بهتر است از ماست همزده استفاده نمایید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی، طرز تهیه ته چین با گوشت بره را بخوانید.
منبع: پیام دلتا