طرز تهیه ته چین باقالی پلو

به گزارش وبلاگ حسابی، ته چین شوید باقالا یکی از آن دست ته چین هایی است که کلی طرفدار پرو پاقرص دارد و به اندازه باقالی پلو خوشمزه و مجلسی با دستور پختی آسان تر است.

طرز تهیه ته چین باقالی پلو

به گزارش وبلاگ حسابی به نقل ازبرترین ها

مواد لازم:

  • برنج 2 پیمانه
  • تخم مرغ (زرده) 2 عدد
  • ماست 1 پیمانه
  • زعفران دم کرده 6 قاشق سوپ خوری
  • باقلا پخته 1 پیمانه
  • شوید خشک 1/2 پیمانه
  • سینه مرغ پخته 1 عدد
  • پیاز سرخ شده 2 عدد
  • نمک و روغن به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • طرز تهیه

    1. برنج را از 2-1 ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.

    2. در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

    3. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برشود. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در خاتمه چند تکه کره روی ته چین بگذارید.قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ته چین باقالی پلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین باقالی پلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید