سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش وبلاگ حسابی، سالاد بادمجان کبابی، یک غذای ساده و لذیذ است. این سالاد را برای دوستان و خانواده خود تهیه کنید و از آن در کنار هم لذت ببرید. این یک روش خوشمزه و سالم برای پخت بادمجان است. شما می توانید این غذا را در کنار سبزیجات تازه مانند گوجه فرنگی، فلفل قرمز، زیتون و ... میل کنید یا با نان سرو کنید. می توانید بادمجان ها را از قبل کبابی کنید، هر زمان که به آن ها احتیاج دارید پوست بگیرید و فریز کنید.

سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار

مواد لازم:

2 عدد بادمجان بزرگ

1 عدد پیاز کوچک

1 عدد زرده تخم مرغ

100 میلی لیتر روغن آفتابگردان

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دار کردن

دستور پخت:

بادمجان ها را روی شعله پخش کن یا گریل کبابی کنید تا زمانی که بادمجان ها نرم شوند. کمی بگذارید خنک شوند و سپس پوستش را جدا کنید. سرش را برش داده و در یک آبکش بگذارید کاملا خنک شوند. پیاز را در غذاساز بریزید.

بعد از اینکه بادمجان ها کاملاً خنک شدند، آن ها را در غذاساز به پیاز اضافه کرده، زرده تخم مرغ و روغن آن را اضافه کرده و حدود 5-10 ثانیه غذاساز را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. آن ها را درون یک کاسه بریزید، نمک اضافه کنید و با نان خانگی تازه، گوجه فرنگی و زیتون سیاه سرو کنید. بقیه را می توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.

منبع: گردشبان

به "سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید