زیاد گردو نخورید
به گزارش وبلاگ حسابی، در خصوص کسانی که بیماری های التهابی مزمن دستگاه گوارش دارند نیز باید با احتیاط گردو بخرند. محتوای بالای چربی در هسته های گردو فشار زیادی را بر کبد و لوزالمعده و همچنین سایر اندام های دستگاه گوارش وارد می نماید.

گردو یکی از مغذی ترین خوراکی ها است، اما مصرف زیاد آن بر کبد و سایر اندام های دستگاه گوارش فشار وارد می نماید. یک متخصص تغذیه در روسیه با نام اولگا کوربووا در مقاله ای به این مسئله می پردازد که چگونه گردو به بدن انسان یاری می نماید و چه زمانی خوردن ان می تواند خطرناک باشد.
درخت این میوه مفید می تواند به 25 متر ارتفاع و 400 سال عمر نمایند. امروزه در قفقاز، آسیای میانه و مدیترانه گردو کشت می شوند. یونانی ها این آجیل را سلطنتی می نامیدند، زیرا بسیار ارزش بالایی دارد و به همین دلیل به قیمت زیادی فروخته می شد.
اجداد ما از رنگ های گردو برای ایجاد رنگ مو قرمز یا قهوه ای استفاده می کردند.
چه زمانی خوردن گردو خطرناک می گردد
گردو؛ غنی ترین آجیل
اگر در به خواب رفتن مشکل دارید، این محصول می تواند به عنوان غذای یاریی در کنار شام شما قرار گیرد، زیرا غنی از ملاتونین است، هورمونی که هنگام خوابیدن و بیدار شدن به شما یاری می نماید. با وجود همه این فواید، گردو می تواند مضر باشد. این محصول برای بعضی افراد الرژی نسبتاً قوی دارد، بنابراین باید به تدریج در رژیم غذایی وارد گردد و واکنش بدن را در این افراد کنترل کرد.
در خصوص کسانی که بیماری های التهابی مزمن دستگاه گوارش دارند نیز باید با احتیاط گردو بخرند. محتوای بالای چربی در هسته های گردو فشار زیادی را بر کبد و لوزالمعده و همچنین سایر اندام های دستگاه گوارش وارد می نماید.
گردو و فندق سرشار از اسید های امگا 3 و ویتامین E هستند که دارای خواص آنتی اکسیدان بالا و همچنین منیزیم و فیبر هستند. متخصصان توصیه می نماید شش تا هفت مغز فندق و دو تا سه عدد گردو، سه بار در هفته خورده شوند.
منبع: اسپوتنیک
منبع: فرادید