ایجاد رونق صنعتی در سواحل مکران با گازرسانی به چابهار

به گزارش وبلاگ حسابی، معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه تا به امروز 12 هزار میلیارد تومان برای گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان هزینه شده است، تاکید نمود که گازرسانی به چابهار در سواحل مکران رونق صنعتی ایجاد می نماید.

ایجاد رونق صنعتی در سواحل مکران با گازرسانی به چابهار

به گزارش خبرنگار شانا، حسن منتظرتربتی شامگاه پنجشنبه (19 فروردین ماه) در نشست پیگیری طرح های گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان که با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت و مسئولان استانی برگزار گردید، گفت: موضوع گازرسانی به سیستان و بلوچستان از ابتدای تشکیل دولت یازدهم به عنوان یکی از مسائل مورد توجه ریاست جمهوری و وزارت نفت مطرح شد در حالی که به دلیل فاصله طولانی آن از پارس جنوبی نسبت به انجام آن ناامیدی ها و اما و اگرهایی وجود داشت.

وی اضافه کرد: خط لوله هفتم سراسری هم با موضوع اینکه گاز از عسلویه برای صادرات به پاکستان بیاید اجرا شده بود اما هم موضوع پاکستان به دلایلی متوقف بود و هم اینکه گازرسانی در سیستان و بلوچستان مطرح نبود تا اینکه بحث گازرسانی به زاهدان دنبال شد و خوشبختانه در اسفندماه سال 1395 با حضور رئیس جمهوری نخستین بخش خط لوله ایرانشهر به زاهدان به بهره برداری رسید، پیش از آن هم ایرانشهر هم به شبکه گاز متصل شده بود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران توضیح داد: در مجموع در استان سیستان و بلوچستان به دلیل پهناوری 2 هزار خط لوله گاز طراحی و برنامه ریزی نموده ایم که مقدار زیادی است؛ 300 کیلومتر آن تا شهر زاهدان اجرا شده و 770 کیلومتر خطوط لوله در حال اجراست و توسعه در سه محور شمال (زاهدان و زابل)، جنوب (ایرانشهر و چابهار) و شرق استان (پالیزان و میرجاوه) برنامه ریزی شده است و اجرایی می گردد که گازرسانی در محور جنوبی استان به دلیل رونق صنعتی که در سواحل مکران ایجاد می نماید بسیار راهبردی است.

تربتی با بیان اینکه سرمایه پیش بینی شده برای اجرای این خطوط لوله با شبکه گازرسانی داخل شهرها بیش از 20 هزار میلیارد تومان است که تامین ورق و لوله آنها صورت گرفته است، گفت: تا به امروز بیش از 12 هزار میلیارد تومان در مجموع پروژه های گازرسانی استان هزینه شده است.

وی با اشاره به بهره گیری از 5 استان دیگر به عنوان استان مشخص در گازرسانی به این استان، اظهار کرد: خطوط لوله 36 اینچ و 24 اینچ در استان سیستان و بلوچستان تا شهریورماه سال جاری راه اندازی می شوند.

معاون وزیر نفت در امور گاز یادآور شد: هم اکنون شبکه توزیع گاز در زهک 23 درصد، در محمدآباد 54 درصد، در دوست محمد 22 درصد و در ادیمی 90 درصد پیشرفت داشته است و خطوط تغذیه نیز به زودی در این شهرها اجرایی می گردد.

منبع: خبرگزاری آریا

به "ایجاد رونق صنعتی در سواحل مکران با گازرسانی به چابهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایجاد رونق صنعتی در سواحل مکران با گازرسانی به چابهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید