9 ترفند برای لعابدار و خوشمزه کردن خورشت کرفس

به گزارش وبلاگ حسابی، خورشت کرفس، به علت وجود مواد مغذی در کرفس، یکی از غذاهای مفید و ارزشمند است. کرفس به عنوان عامل کنترل نماینده فشار خون و یک تنظیم نماینده سطح کلسترول شناخته می گردد. اما با این حال این خورشت معمولا محبوبیت زیادی در میان مردم ندارد. می توان گفت یکی از دلایل عدم محبوبیت، رعایت نکردن نکات مهم در مورد لعابدار کردن این خورشت است. در واقع بیشتر افراد این خورشت را به صورتی درست می نمایند که لعاب خوبی پیدا نمی کند و در واقع کرفس، سبزی و آب خورشت از هم جدا می شوند. در این مقاله سعی شده است چندین دستورالعمل برای لعابدار کردن خورشت کرفس آموزش داده گردد. انواع دستورات آشپزی و نکات کاربردی را در خبرنگاران بلاگ بخوانید.

9 ترفند برای لعابدار و خوشمزه کردن خورشت کرفس
  • سبزی خورشت را کاملا ریز کنید و قبل از استفاده با روغن تفت بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا لعاب بیندازد. به این نکته توجه کنید که خود کرفس را لازم نیست خیلی ریز خرد کنید.
  • بهتر است از گوشت گوسفندی استخوان دار برای لعابدار کردن خورشت کرفس بهره ببرید.
  • میزان کمی آرد را داخل ماهیتابه ریخته و تفت بدهید. سپس آن را به خورشت اضافه کنید. در میزان آن زیاده روی نکنید تا طعم خورشت تغییر نکند.
  • می توانید در صورت تمایل میزان کمی رب انار، آلو یا لواشک و آبغوره به خورشت اضافه کنید. اگر از رب استفاده می کنید، آن را قبل از اضافه کردن میزانی تفت بدهید.
  • در انتهای طبخ، حرارت را کم کنید و بگذارید خورشت روغن بیندازد و به لعاب بیفتد.
  • میزان مواد و آب خورشت باید کاملا متناسب باشد. اگر حجم آب خورشت زیاد گردد، خورشت لعاب نمی اندازد.
  • می توانید قبل از اضافه کردن کرفس، آن را بخارپز کنید و بعد از طلایی شدن، میزانی روغن زیتون به آن بزنید و سپس به خورشت تان اضافه کنید.
  • یکی دیگر از راهکارهای مناسب برای لعابدار شدن خورشت کرفس، اضافه کردن آب قلم به آن است. اما این مورد را مدنظر قرار بدهید که در این حالت خورشت چرب می گردد.
  • می توانید جو دوسر پودرشده را به خورشت تان اضافه کنید.
منبع: اُکالا

به "9 ترفند برای لعابدار و خوشمزه کردن خورشت کرفس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "9 ترفند برای لعابدار و خوشمزه کردن خورشت کرفس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید