محسن علی اکبری:روزهای ابدی نگاهی ریشه ای و موشکافانه به برهه ای از انقلاب دارد
به گزارش وبلاگ حسابی، تهران (پانا) - تهیه کننده سریال روزهای ابدی می گوید قصه این سریال تا هشت ماه پس از تاریخ انقلاب یعنی از دی ماه 57 تا آبان 58 رقم می خورد که این بازه زمانی در لوکیشن های مختلفی در ایران و خارج از کشور تصویربرداری می گردد.
محس علی اکبری در گفت وگو با خبرنگار پانا درباره سریال روزهای ابدی گفت: داستان این سریال به سال 57 مربوط می گردد و به مدت هشت ماه در مقطع انقلاب، نفوذ آمریکایی ها را در عرصه های مختلف نظام پهلوی و بحث قانون کاپیتولاسیون نشان می دهد. در مجموع این سریال دخالت های آمریکا در ایران را نشان می دهد و قانون کاپیتولاسیون را زیر سؤال می برد. نفوذ متنوع ترین لوکیشن ها را دارد، مثلا فاز اول را در بیش از 45 لوکیشن تصویربرداری کردیم.
تهیه نماینده این سریال با اشاره به لوکیشن های فلیمبرداری سریال روزهای ابدی عنوان نمود:قصه این سریال تا هشت ماه پس از تاریخ انقلاب یعنی از دی ماه 57 تا آبان 58 رقم می خورد که این بازه زمانی در لوکیشن های مختلفی در ایران و خارج از کشور تصویربرداری می گردد.
تهیه نماینده سریال روزهای ابدی درباره قسمت هایی که در شهرهای داخل کشور و بخش های خارج از ایران یادآور شد: بخش عمده ای از تصویربرداری سریال در تهران می گذارد که در شهرک تلویزیونی غزالی دکورهای مورد نظر از جمله دکور سفارت آمریکا را بازسازی می کنیم. بخش هایی هم در گنبد، بندر گز و مشهد و همچنین از نماهای بیرونی سایت جاسوسی آمریکا در کبکان تصویربرداری می گردد.
علی اکبری درباره سریال روزهای ابدی شرح داد: در حال حاضر کشورهایی که صنعت فیلم سازیشان در جهان مطرح است، تماما با فرمت پلاتو فیلمبرداری می نمایند و کمتر پیش می آید که در خیابان و زیر برف و باران بخواهند فیلمبرداری نمایند. این موضوع تاثیر منفی بر کار ندارد فقط دیگر لازم نیست هزینه سنگینی صرف ساخت کاخ و مجموعه ای گردد. البته این هم کار آسانی نیست و 50 مهندس اپراتور کار سریال ما را انجام دادند، اما چند حسن دارد؛ مثلا به خاطر شرایط آب وهوایی کار متوقف نمی گردد و هزینه پایین می آید و ریتم کار تندتر می گردد. امیدوارم دوستان دیگر با دیدن این سریال تشویق شوند که هم، زمان فیلم برداریشان کاهش یابد و هم هزینه ها را کاهش دهند. حتی معضل دستمزد بازیگر هم با این روش حل شده و زمان کار بازیگر کمتر می گردد. این کار در هر صورت به نفع فراوری است.
علی اکبری در خاتمه سخنانش با تأکید بر اینکه این مقطع از انقلاب تا حالا فیلمی برایش ساخته نشده گفت: تا به حال فیلمی نداشته ایم که بخواهد ریشه ای به این مقطع انقلاب نگاه کند و مسائل را موشکافانه آنالیز کند. نگاه ما در روزهای ابدی صرفاً به حضور جوان ها در انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی است. سه نقش اصلی داستان سه دانشجو هستند و ما به دنبال سه جوان (دو دختر و یک پسر) در رده سنی بین 20 تا 25 سال بودیم، اما متأسفانه با اینکه اغلب جوانان این سن و سال از نظر بازیگری خوب و مورد تأیید هستند، اما بیشتر دخترها بینی شان را جراحی نموده و پسرها زیر ابرو برداشته اند و به همین دلیل کار ما سخت شده بود چراکه قصه ما مربوط به دهه 50 است و درآن زمان دختر و پسرها به این شکل نبودند، اما به هر حال پیروز شدیم سه بازیگر جوان مورد نظرمان را پیدا کنیم.
قابل ذکر است؛ یلدا افشار نیا، امین اسکندریان، کیمیا اکرمی، احمد نجفی، حمید گودرزی، رحیم نوروزی، علیرام نورایی، صالح میرزا آقایی، شهره لرستانی، زهرا سعیدی، سیدمحسن هاشمی، جلیل فرجاد، ماشاءالله شاه مرادی، کاوه سماک باشی، امیرمحمد زند، نجوا صاحب الزمانی، فاطمه بیگی، محمدجواد جعفرپور و جلال فاطمی بازیگران ایرانی این سریال و فیلیپ ساپرکین و سامی بابو از دیگر بازیگران خارجی این سریال هستند.
منبع: خبرگزاری پانا