برترین خوراکی ها برای فشار خون بالا
به گزارش وبلاگ حسابی، داروها، از جمله مهارکننده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، معمولاً برای کاهش سطح فشار خون استفاده می شوند. با این حال، تغییرات سبک زندگی، از جمله اصلاح رژیم غذایی، می تواند به کاهش فشار خون به محدوده مطلوب و بعلاوه کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی یاری کند.
به گزارش وبلاگ حسابی به نقل از healthline، تحقیقات نشان داده است که گنجاندن بعضی غذا ها در رژیم غذایی، به ویژه آن هایی که دارای مواد مغذی خاصی مانند پتاسیم و منیزیم هستند، سطح فشار خون را کاهش می دهد.
1. مرکبات
میوه هایی از جمله گریپ فروت، پرتقال و لیمو اثرات قدرتمندی در کاهش فشار خون دارند. آن ها مملو از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که با کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا، به حفظ سلامت قلب شما یاری می نماید.
2. ماهی سالمون
ماهی های چرب مثل سالمون منبع عالی از امگا 3 هستند که فواید قابل توجهی برای سلامت قلب دارند. این چربی ها ممکن است با کاهش التهاب و سطح ترکیبات منقبض نماینده عروق خونی به نام اکسی لیپین به کاهش سطح فشار خون یاری نمایند.
3. چغندر
چغندر مملو از مواد مغذی تنظیم نماینده فشار خون از جمله پتاسیم و منیزیم است.
منیزیم بعلاوه برای تنظیم فشار خون لازم است. این ماده به کاهش فشار خون به وسیله مکانیسم های مختلفی یاری می نماید، از جمله با عمل به عنوان یک مسدودنماینده کانال کلسیم طبیعی، حرکت کلسیم را به سلول های قلب و شریانی مسدود می نماید و به رگ های خونی اجازه می دهد تا آرام شوند.
4. دانه کدو
تخمه های کدو منبع بسیار خوبی از مواد مغذی مهم برای کنترل فشار خون هستند، از جمله منیزیم، پتاسیم و آرژنین، یک اسید آمینه مورد احتیاج برای فراوری اکسید نیتریک، که برای آرامش عروق خونی و کاهش فشار خون لازم است.
5. لوبیا و عدس
این حبوبات سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم و پتاسیم هستند که به تنظیم فشار خون یاری می نمایند.
6. توت ها
توت ها منبع غنی آنتی اکسیدان ها از جمله آنتوسیانین ها هستند.
نشان داده شده است که آنتوسیانین ها باعث افزایش سطح اکسید نیتریک در خون و کاهش فراوری مولکول های محدود نماینده عروق خونی می شوند که ممکن است به کاهش سطح فشار خون یاری کند.
زغال اخته، تمشک و توت فرنگی تنها بعضی از انواع توت هایی هستند که با اثرات کاهش فشار خون مرتبط هستند.
7. پسته
پسته بسیار مغذی است و مصرف آن با سطح فشار خون سالم مرتبط است. سرشار پتاسیم است، در نتیجه برای قلب اثرات مثبتی دارد.
8. هویج
هویج سرشار از ترکیبات فنلی مانند اسید های کلروژنیک، پی کوماریک و کافئیک است که به شل شدن عروق خونی و کاهش التهاب یاری می نماید.
اگرچه هویج را می توان به صورت پخته یا خام میل کرد، اما خوردن آن به صورت خام ممکن است برای کاهش فشار خون مفیدتر باشد.
9. کرفس
کرفس یک سبزی محبوب است که اثرات مثبتی بر فشار خون دارد. حاوی ترکیباتی به نام فتالید است که به شل شدن عروق خونی و کاهش سطح فشار خون یاری می نماید.
10. گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از مواد مغذی از جمله پتاسیم و رنگدانه کاروتنوئیدی لیکوپن است. لیکوپن اثرات مفیدی بر سلامت قلب دارد.
11. کلم بروکلی
بروکلی مملو از آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که ممکن است با افزایش عملکرد رگ های خونی و افزایش سطح اکسید نیتریک در بدن به کاهش فشار خون یاری کند.
12. اسفناج
اسفناج نیز مانند چغندر سرشار از نیترات است. بعلاوه سرشار از آنتی اکسیدان ها، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که آن را به گزینه ای عالی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا تبدیل می نماید.
سوپ اسفناج بعلاوه سفتی شریان را کاهش می دهد، که ممکن است به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب یاری کند.
منبع: فرارو