شناسایی 30 مسیر گردشگری خوراک در گیلان

به گزارش وبلاگ حسابی، میراث آریا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده و گزارش های منتشر شده، شناسایی 30 مسیر گردشگری خوراک در گیلان صورت می گیرد.

شناسایی 30 مسیر گردشگری خوراک در گیلان

رضا حسن پور گفت: گردشگری خوراک یا گردشگری غذایی را میتوان به عنوان یک پدیده اجتماعی معرفی کرد که بطور معمول با یک بازدید کلی از مراحل و نحوه تهیه غذا همراه است.

سرپرست معاونت گردشگری اعلام کرد: این بازدید شامل آشنایی با انواع خوراکی و نوشیدنی، آنالیز میکروبیولوژی مواد خوراکی، بازدید از مزارع کاشت و پرورش مواد گیاهی و گوشتی و نحوه عرضه آن به بازار نیز می گردد. در واقع هر کسی که به هر شکلی با غذا سروکار دارد، قسمتی از گردشگری غذایی محسوب می گردد.

او اضافه کرد: آشنایی با غذا و رژیم های غذایی نو می تواند بیشتر از جسم، بر روح و روان انسان تاثیرات مثبت ایجاد کند. گفته می گردد که آشنایی با غذای نو می تواند در افراد مختلف هیجان مثبت ایجاد کند.

حسن پور توضیح داد: ایجاد ارتباط میان مسیرها، مکان سنتی و غذای سنتی همواره با توجه و استقبال خوبی روبرو می گردد. به همین علت امروزه در بسیاری از منطقه ها جغرافیایی کوشش می گردد تا با حفظ آثار و بافت سنتی و مرتبط کردن آن با فرهنگ غذایی، به جذب گردشگران خوراک یاری گردد.

سرپرست معاونت گردشگری شرح داد: در استان گیلان تنوع خوراک به حدود 400 نوع شناسایی شده است. در اولین ثبت جهانی خلاق خوراک شهر رشت، 30 غذا ثبت ملی شده، 20 خوراک در مرحله ثبت استعداد بالایی در زمینه گردشگری خوراک دارد و در این راستا 30 محور و مسیر گردشگری در گیلان شناسایی و مسیرهای دیگری نیز در دست آنالیز است. در این مسیرها رستوران ها، امکانات خدماتی رفاهی و اقامتی بصورت کامل تعیین می گردد.

منبع: همگردی

به "شناسایی 30 مسیر گردشگری خوراک در گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی 30 مسیر گردشگری خوراک در گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید