حلقه های حیرت انگیز؛ جدیدترین تصویر تلسکوپ فضایی وب
به گزارش وبلاگ حسابی، هر حلقه زمانی ایجاد شد که دو ستاره به هم نزدیک شدند و باد های ستاره ای آن ها (جریان های گازی که به فضا می وزند) با هم برخورد کردند و گاز را فشرده کردند و غبار را تشکیل دادند.

تصویر نوی از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا یک چشم انداز کیهانی قابل توجه را نشان می دهد. دست کم 17 حلقه غبار متحدالمرکز که از یک جفت ستاره سرچشمه می گیرند. این دو در فاصله کمی بیش از 5000 سال نوری از زمین قرار دارند و در مجموع با نام Wolf-Rayet 140 شناخته می شوند.
به گزارش وب سایت ناسا، هر حلقه زمانی ایجاد شد که دو ستاره به هم نزدیک شدند و باد های ستاره ای آن ها (جریان های گازی که به فضا می وزند) با هم برخورد کردند و گاز را فشرده کردند و غبار را تشکیل دادند. مدار ستارگان تقریباً هر هشت سال یک بار آن ها را گرد هم می آیند. حلقه های گرد و غبار مانند رشد حلقه های تنه درخت، گذر زمان را نشان می دهد.
رایان لاو، اخترشناس و نویسنده ارشد یک مطالعه نو درباره این سیستم که امروز در مجله Nature Astronomy منتشر شد، گفت: ما در حال آنالیز بیش از یک قرن فراوری غبار از این سیستم هستیم. این تصویر بعلاوه نشان می دهد که این تلسکوپ چقدر حساس است. پیش از این، با استفاده از تلسکوپ های زمینی، تنها می توانستیم دو حلقه غبار را ببینیم. اکنون دست کم 17 مورد از آن ها را می بینیم.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرادید