افزایش مالیات گردشگری سه مقصد توریستی پرطرفدار دنیا در سال 2019
به گزارش وبلاگ حسابی، سه مقصد گردشگری پرطرفدار دنیا که سالانه میزبان گردشگران بسیاری از اقصی نقاط دنیا هستند، مالیات گردشگری خود را در سال آینده میلادی افزایش خواهند داد.

اگرچه صنعت توریسم نقشی مؤثر در رونق مالی یک کشور را دارد، اما همزمان نیازمند صرف هزینه هایی برای بهبود زیرساخت های گردشگری است. به همین دلیل بسیاری از کشورهای پرطرفدار دنیای گردشگری با اعمال مالیات های مرتبط، سعی در تأمین هزینه های این بخش داشته و به نوعی برای جذب گردشگران بیشتر کوشش می نمایند.
اگرچه هنوز خیلی برای انتخاب مقاصد گردشگری ایده آل برای گذراندن تعطیلات سال 2019 زود نیست، اما بهتر است بدانید که برخی از کشورها از هم اکنون در پی افزایش مقدار مالیات های مرتبط با این مسئله هستند. به همین دلیل هنگام محاسبه هزینه های سفر، بد نیست این مالیات های تازه را هم در نظر بگیرید. در این میان سه مقصد توریستی معروف در این زمینه پیش قدم شده و تصمیمات تازهی اتخاذ نموده اند. همراه ما باشید تا ببینیم این سه کشور، تا چه حد این هزینه ها را افزایش داده و چه برنامه هایی برای آینده صنعت گردشگری خود دارند.
از تاریخ هفتم ژانویه چه بازدیدنمایندگان و گردشگران خارجی و چه ساکنان ژاپن هر زمان که قصد خروج از این کشور را داشته باشند، با مالیات خروج از کشور روبرو خواهند شد. این مالیات که از آن با عنوان sayonara tax یاد می گردد، به صورت اتوماتیک به هزینه بلیط کشتی یا هواپیمای افراد اضافه خواهد شد.
مقدار این مالیات هزار ین ژاپن معادل 8.80 دلار آمریکا یا 6.70 پوند انگلیس خواهد بود. اگرچه این مقدار به صورت فردی مبلغ قابل توجهی نخواهد بود اما براساس پیش بینی های اجرا شده به نظر می رسد که در نهایت از این راه عایدیی 43 میلیارد ینی نصیب ژاپن خواهد شد که قرار است برای بهبود صنعت گردشگری این کشور هزینه گردد. از جمله به نظر می رسد قرار است با این پول زیرساخت ها فرودگاهی این کشور پیشرفته و از تعداد بیشتری راهنمای مسلط به چند زبان در مقاصد گردشگری محبوب و پرطرفدار این کشور استفاده گردد. بعلاوه بخشی از این پول صرف تأمین وای فای رایگان در مکان ها و ایستگاه های حمل و نقل عمومی خواهد شد.
کرواسی مقصد گردشگری بعدی این لیست است که از قضا در سال های اخیر با معضل اور توریسم یا تعداد بالای گردشگران روبرو شده است. این کشور نیز در روزهای اخیر در پی افزایش مالیات گردشگری تا حدود 25 درصد، به ویرژه در فصول پرطرفدار و شلوغ است. این مالیات برای هرشب اقامت گردشگران در این کشور در نظر گرفته شده است، البته در این میان برای مکان های مناسب اردو زدن (campsite) استثناء قائل شده اند.
از سوی دیگر به نظر می رسد گردشگران از پرداخت این مبلغ برای حضور و لذت بردن از خطوط ساحلی تماشایی و دلفریب این کشور معاف هستند. این افزایش قیمت معادل هشت الی ده کونا و معادل 30 سنت آمریکا بوده و چندان زیاد به نظر نمی رسد. گری کاپلی (Gari Cappelli) وزیر صنعت گردشگری این کشور گفت حتی با احتساب این افزایش قیمت، باز هم این کشور پایین ترین مقدار مالیات در این زمینه را در میان موارد مشابه به خود اختصاص داده است.
در اواخر امسال میلادی نیوزیلند هم با افزایش مقدار مالیات به 35 دلار این کشور، بازدیدنمایندگان و گردشگران را غافلگیر کرد. در این میان گردشگران کشور استرالیا و جزایر پسیفیک از این افزایش مستثنی هستند و این نشان می دهد که این مسئله تنها روی گردشگرانی که از کشورهای دورتر به بازدید این کشور می آیند را تحت تأثیر خود قرار داده است.
این قانون فعلا به مجلس این کشور ارجاع داده شده است و انتظار می رود که از اواسط سال آینده میلادی به اجرا درآید. بعلاوه تخمین زده می گردد که عایدی حاصل از آن سالانه در حدود هشتاد میلیون دلار نیوزیلند خواهد بود که قرار است برای توسعه صنعت گردشگری این کشور و اجرای پروژه های حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست هزینه گردد.
از آنجایی که این روزها صنعت گردشگری رونقی دو چندان یافته و از نظر تعداد بازدیدنمایندگان رکوردشکن شده است، انتظار می رود که کشورهای بیشتری مالیات ها خود را در این زمینه افزایش داده و از این راه بین مقدار تقاضا و هزینه های گردشگری و ارتقای زیربناهای لازم در این زمینه، تعادل ایجاد نمایند.
نظر شما در این زمینه چیست؟ آیا این افزایش عایدیها در نهایت به نفع صنعت گردشگری خواهد بود؟ نظرات خود را با ما نیز در میان بگذارید.
منبع: کجارو / lonelyplanet